Hvem er jeg

Anne Marie Hovman

født 1955

Anne Marie HovmanJeg bor med min mand Jens, vores dværgschnauser Frodo og vores høns i Nykøbing Sjælland.

Jeg har altid interesseret mig for menneskelig udvikling og relation.
Det har jeg haft rig mulighed for ved at bruge min pædagogiske uddannelse i forbindelse med undervisning, konsulentbistand og i en lang årrække som familierådgiver, hvilket har givet mig et bredt kendskab til forskellige aspekter i livet. Yderligere har jeg erfaring med lederansvar og økonomistyring i det private erhvervsliv.

Mine uddannelser som mastercoach, massør og stresskonsulent “spiller” godt sammen med familierådgiver evnerne -og rundes perfekt med yoga øvelser. Jeg synes, at det er givende og energifyldt, at kunne bruge både hovedet og kroppen.

Jeg mener at kunne honorere vigtige værdier som indlevelsesevne, forståelse, empati og respekt for det enkelte menneske.
En veludviklet intuition, et positivt sind, humor, godt humør samt fagligt og personligt overskud styrker mig i mit arbejde.       Anne Marie Hovman - anmh consulting

 Du kan kontakte mig på mail anmh@anmh.dk eller telefon 61364874 eller via min kontaktformular.

2 thoughts on “Hvem er jeg

 1. Ja jeg kunne godt tænke mig en snak med dig men er lige nu bundet til min lejlighed pga nogle faldulykker

  1. Hej Lena
   Du er velkommen til at vende tilbage, når du er frisk igen. Rigtig god bedring.
   Det er min mand der giver dybdemassage. Jeg Hawaiiansk massage, der er velvære.

   Hvis du skriver fremover på min mail: anmh@anmh.dk, så ser jeg det du skriver, hurtigere.

   Med venlig hilsen Anne Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *